Jaarcongres Alles is Gezondheid

13 juni 2019

WISSELWERKING!

Yes, de inschrijving voor het jaarcongres Alles is Gezondheid is geopend! Met energie leren, verbinden en doen. Vol onverwachte en gezonde wisselwerking. In de ochtend is er de keynote ‘Landscapes of the Future’ van kunstenaar, innovator, ondernemer en social designer Daan Roosegaarde. Meld je nu aan. Deelname is gratis.

In de middag is er uitwisseling en uitwerking met o.a. Lucien Engelen (Transform.Health, Deloitte), Esther van Fenema (Psychiater, columnist), Vincent Taapken (New Industry Development), Machteld Huber (Institute for Positive Health), Bas van de Goor (oud-volleyballer, olympisch kampioen), Mark Levels (Universiteit Maastricht), Caroline Baan (RIVM), Rachelle van der Linden (co-founder KNAB bank, EnergieDirect), Andrew Simons (Gezonde Basisschool van de Toekomst), Jolanda Maas (VU, Natuur en Gezondheid), Marieke Wiebing (Voel je goed!, Lezen & Schrijven), Judith Hin (GO! methode, ZonMw), Simeon Karsten (Vitamine Z) en Wing Yan Man (3310-School for Millennials).

Daarnaast kun je in gesprek over sociale gezondheid en persoonlijk leiderschap met de buurtmakers van PLYGRND.CITY, laat je je eigen gezondheid en vitaliteit checken op het FitFestival van Dr. Sunshine, breng je jezelf letterlijk in beweging met de Funbox en ga je na of jouw schermtijd nog wel gezond is met Jaimes. Of buig je over ‘gezondheid als verdienmodel’ in de Rekenkamer, denk je mee met de Nationale Denktank, doe je een escaperoom positieve gezondheid, zetten de woorden van de Eindhovense dichter Merel Morre je aan het denken of kijk je met Society Impact naar de mogelijkheden van een impactscan voor jouw project.

 

Blik op programma

Deze dag gaan we aan de slag met wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens, technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk.

Meer informatie en aanmelding via de website van Alles is Gezondheid.

 

Voor wie

Ons jaarcongres is toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland.

 

Aanmelden

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Na aanmelding rekenen wij op je komst. Als je niet aanwezig bent of je meldt je na 5 juni 2019 af, dan brengen wij je 50 euro in rekening. En verder geldt: vol = vol. Er is plek voor 750 bezoekers.

Meer informatie en aanmelding via de website van Alles is Gezondheid.

 

Adres

Welkom op Strijp-S: dit voormalige Philips industrieterrein is nu het creatieve en culturele hart van Brainport Eindhoven.

Adres ontvangst: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Strijp-S en heeft een eigen treinstation, Station Strijp-S. Van daar loop je in 5 minuten naar het Klokgebouw. Vanaf NS station Eindhoven Centraal is het 20-25 minuten lopen. Verder komen er 4 lijnbussen over het terrein (401, 402 en 403) en zijn er op Strijp-S diverse parkeerfaciliteiten. Meer informatie.

 

Partners

Het jaarcongres wordt mede mogelijk gemaakt door Face Two, Never Ever Blue en Alles is Gezondheid.

Meer weten?