Landelijke vmbo-mbo conferentie 2018

29 november 2018

Op 29 november 2018 organiseren Sardes en Actis de 2de landelijke vmbo-mbo conferentie bij Hart van Holland in Nijkerk. Docenten, teamleiders, directieleden en andere professionals uit het veld ontmoeten elkaar op deze dag om na te denken over de verbinding tussen vmbo en mbo.

Deze tweede landelijke vmbo-mbo conferentie richt zich op de vraag of, en zo ja, hoe we leerlingen en studenten goed voor kunnen bereiden op een onzekere toekomst. Gaat het om beroepsbeelden, mediawijsheid; gaat het om meer technologie, of nieuwe vaardigheden; wat kunnen we leren uit het buitenland? Hoe kunnen we leerlijnen beter verbinden om studenten meer weerbaar en wendbaar te maken? En als we dat willen, hoe kunnen we van het vmbo en mbo dé proeftuin voor innovatie en brede ontwikkeling maken?

Deze dag is zeker ideaal als studiedag voor het gehele team! Er zijn: inspirerende sprekers, zoals Doekle Terpstra en China-specialist, Ruben Terlou; informatieve deelsessies / presentaties; veel informatiestands en vele honderden collega's uit heel het land om ervaringen mee te delen.

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.