Landelijke conferentie primair onderwijs

10 oktober 2018

De landelijke conferentie primair onderwijs is de ideale gelegenheid om samen met uw bestuur en team, andere collega's van veel scholen te ontmoeten en te leren met én van elkaar. Dit versterkt uw professionaliteit en die van uw collega’s, zodat eigen accenten snel gelegd kunnen worden en doeltreffender geanticipeerd kan worden op veranderingen.

Tijdens deze conferentie kijken we naar de toekomst : wat kunnen de ontwikkelingen in techniek en op de arbeidsmarkt betekenen voor het onderwijs? Wat betekenen de ontwikkelingen voor leerkrachtvaardigheden, het aanbod en de ordening van kennis en de organisatie van het onderwijs?

Er zijn deze dag: inspirerende sprekers, informatieve deelsessies / workshops, een rijke informatiemarkt en collega's van andere scholen om ervaringen mee te delen.

Meer informatie over het programma en de deelsessies vindt u hier.

 

Voor wie

Leerkrachten, ib'ers, schoolleiders, bestuurders en vele andere professionals uit het onderwijsveld ontmoeten elkaar op deze dag om met elkaar van gedachten te wisselen over het basisonderwijs in de toekomst. Deze dag is daarom ideaal als studiedag voor het gehele team!

Alle deelnemers krijgen bij binnenkomst de Sardes Special Scholen in verandering - De toekomst als inspiratie uitgereikt. De bundel gaat dieper in op thema’s als didactiek, loopbaanoriëntatiebegeleiding en formatief evalueren. Met bijdragen van o.a. Wim Trooster over LAB 21, Luc Greven over nieuwe visies op schoolleiderschap en Denise Bontje over hoe regie te voeren op social media in de school.

Download hier de folder.

Lees hier de nieuwsflits over de Sardes Special.

 

Datum en locatie

Woensdag 10 oktober 2018.
Deze conferentie vindt plaats bij Hart van Holland te Nijkerk.

 

Aanmelding

Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.