Beleid 0-6

De wet IKK en GOAB-maatregelen schrijven verschillende scholingen voor aan kinderopvangorganisaties. Professionalisering gaat echter verder dan alleen trainingen volgen. De vraag is: hoe zorg je voor duurzame professionalisering die bijdraagt aan kwaliteitsverbetering? Sardes heeft veel ervaring met professionalisering in de kinderopvang o.a. door de ontwikkeling van de TINK-training, onze opleiding tot babyspecialist en Vversterk. We beschikken over een sterk netwerk van top-trainers. We ondersteunen kinderopvangbestuurders bij het ontwikkelen van strategisch beleid, hebben ervaring met het versterken van de lerende organisatiecultuur en we begeleiden verandertrajecten. Wilt u meer weten over wat we met onze integrale aanpak voor uw kwaliteit kunnen betekenen, neem dan contact op met Sardes.

kwaliteit kinderopvang

 

Nieuw! Uw pedagogisch beleidsplan in één dag

Ziet u op tegen het schrijven van het pedagogisch beleidsplan? Met Sardes is het binnen één dag geregeld! U krijgt: een pedagogisch beleidsplan dat vorm geeft aan uw ambities, dat richting geeft aan uw organisatie en dat ook nog GGD inspectie proof is. Bovendien maken we er een leuke en inspirerende dag voor uw team van. Benieuwd hoe deze dag eruit kan zien? Lees verder

 

Samenwerken voor de toekomst in Kindcentra

Het IKC is een integrale organisatievorm waarin kinderopvang, peuterspeelzaal en onderwijs zo veel mogelijk samengaan omdat het kind centraal staat. Een IKC vormt een krachtige en rijke omgeving creëren waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Sardes begeleidt organisaties bij het process om tot een goedlopend IKC te komen. Neem contact op met een van onze experts.

 

Van 10 naar 16 uur VE

Gemeenten en voorschoolse organisaties staan voor een belangrijke opgave: de uitbreiding van 10 uur voorschoolse educatie naar 16 uur. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Waarin onderscheidt onze aanpak zich van die van anderen? Wij betrekken uw samenwerkingspartners van begin tot eind. Onze aanpak 16 uur VE in vijf stappen.