Audits

Audits: de praktijk langs de meetlat

Een audit van Sardes is een objectieve meting op basis van een helder kader en kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het kan gaan om een beeld van de onderwijskundige, pedagogische of educatieve of inrichting. We kunnen de mate van ondersteuningsmogelijkheden in kaart brengen, maar ook de kwaliteit van uw onderwijs, opvang of ondersteuning. Audits voeren we uit in de kinderopvang, in het reguliere onderwijs (po, vo en mbo), maar ook in het speciaal onderwijs.

Een audit biedt de mogelijkheid om meerdere scholen, locaties of opleidingen langs eenzelfde lat te leggen, om zo deze goed in beeld te krijgen en onderling vergelijkbaar te maken. 

Uitgangspunt voor Sardes is altijd de waarderende benadering, we nemen een positief kritische houding aan en zijn op zoek naar de kracht van de organisatie. We doen geen uitspraken over goed of fout, maar maken een foto van de huidige situatie.

Sardes verzorgt audits in opdracht van de kinderopvang, in opdracht van schoolbesturen en samenwerkingsverbanden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, aarzel niet om contact op te nemen.

 

Meer lezen over onze strategische dienstverlening voor bestuurder in het onderwijs en opvang? Klik hier